Achterbanvergadering 20 april 2017

Donderdag 20 april aanstaande zal de jaarlijkse CWO-achterbanvergadering plaatsvinden in het Huis van de Sport te Nieuwegein (Wattbaan 31-49). Tijdens de bijeenkomst zal het CWO bestuur een toelichting geven op het verloop van seizoen 2016 en de plannen voor 2017. U bent vanaf 19 uur welkom, de vergadering zal om 19.30 starten en rond 21.30 uur worden afgesloten met een borrel. Gezien de verwachte drukte is het niet mogelijk om met meer dan 2 mensen per opleidingslocatie aanwezig te zijn.

Lees meer

Aanmelden Opleidercursus 2017

Zin om een volgende stap te maken in je CWO-carrière? Dan is de CWO-opleidercursus 2017 misschien iets voor jou!

Lees meer

Opleider her- en bijscholing 27 november

Bij deze willen wij je van harte uitnodigen voor de Opleider her- en bijscholing op zondag 27 november 2016. Deze dag heeft als doel (bestaande) Opleiders bij te spijkeren, zodat de opleidingen waar jij verantwoordelijk voor bent uniform en kwalitatief hoogwaardig zijn (dit is immers de centrale doelstelling van de CWO). Voor een Opleider is het noodzakelijk om eens in de 2 jaar de her- en bijscholingsdag te volgen om de Opleiderlicentie te behouden. Voor Opleiders die voor de CWO actief zijn…

Lees meer

Examen RR&P 20 november 2016

Het volgende examen Reisvoorbereiding, Routering en Planning zal plaatsvinden op zondag 20 november 2016 te Loosdrecht.

Kijk bij Disciplines & eisen - Theoriediploma - Reisvoorbereiding, Routering en Planning voor meer informatie en inschrijven.

Lees meer