Terug

Opleider her- en bijscholing 27 november

Bij deze willen wij je van harte uitnodigen voor de Opleider her- en bijscholing op zondag 27 november 2016. Deze dag heeft als doel (bestaande) Opleiders bij te spijkeren, zodat de opleidingen waar jij verantwoordelijk voor bent uniform en kwalitatief hoogwaardig zijn (dit is immers de centrale doelstelling van de CWO). Voor een Opleider is het noodzakelijk om eens in de 2 jaar de her- en bijscholingsdag te volgen om de Opleiderlicentie te behouden. Voor Opleiders die voor de CWO actief zijn als externe PvB beoordelaar of gedelegeerde is aanwezigheid bij de her- en bijscholing verplicht.

Voor de invulling van de workshops maken we graag gebruik van jullie input! Vul hiervoor de enquête in (zie links hieronder), waarbij je ook direct kunt aangeven of je aanwezig bent. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 20 november en kan alleen via de enquête.
De locatie van de her- en bijscholing is 'Het Veerhuis' in Nieuwegein. De dag start om 9.30 uur en zal rond 16 uur afgesloten worden met een gezellige borrel.

http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=3ab7a6ad-a7ae-43bc-8db0-174a16027cc8